FRIZERI – POSAO NA BRODU

Frizer i/ili berberin obavlja profesionalno šišanje, stilizovanje, farbanje i terapeutske tretmane kose i vlasišta. Berber, pored toga, obavlja i profesionalne usluge nege muškaraca.

Idealan kandidat mora posedovati i održavati znanje o aktuelnim frizurama i modnim trendovima, efikasno tumačeći želje imidža naših gostiju i istovremeno im pružajući opuštajuće okruženje koje prevazilazi njihova očekivanja.

Frizeri moraju da poseduju odlične veštine čistoće i sanitacije, kao i da budu voljni da se obuče u našim specifičnim ponudama usluga za kosu i kožu glave. Potrebne su odlične komunikacijske veštine, a kandidat mora biti u stanju da nauči znanje o proizvodima i uslugama koje je neophodno za efikasno pružanje vellness i kozmetičkih rešenja koja će zadovoljiti potrebe naših gostiju.

KVALIFIKACIJE

Za obuku na London Wellness akademiji potrebno je da svi kandidati imaju sledeće minimalne kvalifikacije i iskustvo:

 • Kandidati mogu imati završenu frizersku obuku na redovnom fakultetu ili završiti trogodišnji pripravnički staž.
 • Frizeri moraju da budu obučeni za muško i žensko šišanje

PRIJAVI SE

Molimo vas da popunite sledeći kratki formular i pošaljite ga na razmatranje.  FRIZERSKA KARIJERA

  Karijera frizerke/frizera može biti i nagrađivan i izazovan posao. Ako razmišljate o nastavku karijere u ovoj oblasti, važno je da razumete šta ta uloga podrazumeva i koje veštine će vam trebati da biste uspeli.

  Da biste uspeli u frizerskoj karijeri, trebalo bi da imate veliko interesovanje za frizersku industriju, da budete kreativni i umetnički i da imate odlične komunikacijske veštine. Biće vam potrebna strast za vaš posao kako biste bili sigurni da je vaša kolona uvek popunjena i da sa lakoćom premašujete svoje ciljeve u pogledu prihoda.

  FRIZERSKI POSLOVI NA LUKSUZNIM KRSTARENJIMA

  Kao frizer na brodu, moraćete da budete vešti u mnogim stvarima jer morate da pružite razne tretmane. Kompletna obuka će biti obezbeđena putem našeg programa obuke London Wellness Academy.

  Rad kao frizer na moru ima svoje izazove jer vaši gosti mogu biti sa bilo kog mesta širom sveta, što znači da radite sa svim tipovima kose.

  Morate da vodite sopstvenu kolumnu kao što biste to uradili u salonu na kopnu, jer mi ne pružamo juniore, tako da vaš tajming mora biti tačan. Od vitalnog je značaja da sve goste prebacite sa redovnog feniranja na jednu od naših prepoznatljivih usluga kako biste pogodili ciljeve, a očekuje se i maloprodaja, pazeći da pružimo 100% uslugu i da nikada ne zaboravimo vaše 3 R-ove preknjižavanje, maloprodaju i upućivanje.

  Vaša glavna uloga će biti da ponudite ženske frizure i feniranje za svečane večeri, farbanje i šišanje za dame kao i za gospodu.

  DUŽNOSTI I ODGOVORNOSTI

  • Nadmašivanje očekivanja klijenata u pogledu usluge i profesionalizma, uz pružanje visokog nivoa stručnosti.
  • Dosledno i temeljno obavljanje tretmana u skladu sa datim standardima obuke.
  • Edukacija svakog gosta
  • Osušite kosu u obliku i stvorite gotov izgled
  • Uvek održavajte čist, prezentabilan izgled
  • Budite prilagodljivi i spremni za rad u smenama po potrebi
  • Budite spremni da radite dobro pod pritiskom
  • Budite sigurni u postizanje izuzetno visokih ciljeva, prodaju, maloprodaju i ponovnu rezervaciju
  • Kao član tima, moraćete da budete prijateljski raspoloženi i sposobni da sarađujete.

  STILSKA INSPIRACIJA I KREATIVNOST

  Kada se jednom pridružite svom brodu, više niste onaj redovni frizer kao kod kuće. Morate biti sigurni da radite solo bez pomoći juniora. Tajming je ključan kada radite na brodu; ne samo da se od vas očekuje da pružite sve aspekte frizerstva, već i da budete otvoreni za učenje novih tretmana kao što su izbeljivanje zuba, nega kože, obrva, trepavica i još mnogo toga. Vreme je da se talasamo.

  Jedna od ključnih veština potrebnih za bilo koji posao frizeke ili frizera je inspiracija i kreativnost. Ovo podrazumeva ne samo da imate oko za kreiranje atraktivnih i laskavih frizura, već i sposobnost da radite sa različitim tipovima i teksturama kose, kao i raznim proizvodima i tehnikama za negu kose.

  Frizeri moraju biti sposobni da dobro rade svojim rukama, da imaju dobre komunikacijske veštine i da budu kreativni. Da biste razvili svoju kreativnost u ovoj oblasti, važno je da budete u toku sa aktuelnim trendovima u frizurama i bojama.

  LJUBAZNOST PREMA KORISNICIMA

  Poslovi frizera takođe zahtevaju od zaposlenih da imaju odlične veštine u pružanju usluga korisnicima. To znači biti profesionalan i ljubazan sa klijentelom u svakom trenutku, kao i imati mogućnost da više prodajete različite usluge i proizvode. Proći ćete punu obuku o tehnikama komunikacije sa dodatnom prodajom i prodajom tokom vašeg boravka na Akademiji.

  Jedan od ključnih faktora da postanete uspešan frizer u kompaniji je sposobnost izgradnje odnosa. Takođe je važno biti u stanju da izgradite odnose sa klijentima, jer to može dovesti do ponavljanja poslova. Tokom svog boravka na Akademiji, bićete naučeni raznim tehnikama koje će vam pomoći da postanete uglađeni graditelj odnosa.

  VRHUNSKI SAVETI ZA USPEŠNU KARIJERU FRIZERA

  Neki saveti za razvoj vaše karijere kao frizer/berber uključuju:

  • Održavanje pozitivnog stava u svakom trenutku
  • Spremni za nove izazove.
  • Poznavanje specifičnih brendova i proizvoda koje London Wellness Academy i One Spa Svet nudi svojim gostima,

  uključujući;

  • Kerastase
  • Keratin kompleks
  • L’oreal
  • Elemis Barbering
  • Gosmile izbeljivanje zuba
  • Nouveau trepavice i obrve

  Rad u salonu na moru je izuzetno isplativ. Rad sa gostima iz celog sveta ima svoje izazove, ali će vas učiniti ne samo jačim i samopouzdanijim frizerom, već i osobom, steći neverovatnu veštinu kako da se prilagodite različitim tipovima ličnosti.

  Bez obzira da li ste zainteresovani za karijeru frizera ili ste već iskusni frizer koji radi u ovoj oblasti, trebalo bi uvek da pratite nove trendove u ovoj industriji koja se stalno menja.

  Postoji mnogo različitih specijalnosti u oblasti stilizovanja kose, uključujući specijaliste za farbanje, pletenice i tkače, stiliste perika, stručnjake za feniranje i uvijanje kose, stručnjake za muško šišanje, itd. Ako ste strastveni u radu sa kosom i isprobavanju novih stilova, karijera frizera može biti savršena za vas.

  Uz naporan rad i istrajnost i obuku koju ćete dobiti na Akademiji, možete uspeti u karijeri frizera na brodu i izgraditi veštine neophodne da pomognete svojim klijentima da se osećaju lepo i samopouzdano.

  ZAPOŠLJAVANJE NA BRODOVIMA ZA KRSTARENJA

  Uspešni diplomci sa programa obuke frizera London Wellness akademije postavljaju se na plaćene pozicije na najluksuznijim svetskim krstarenjima. Radimo sa najprestižnijim kompanijama za krstarenje na svetu kako bismo obezbedili zaposlenje našim studentima nakon njihovog diplomiranja.

  FRIZERSKA PLATA

  Biti frizer na brodu je kao imati sopstveni posao. Dakle, vaš potencijal zarade je maksimiziran studijom koju radite preko našeg programa obuke i vašim učinkom na brodu. Obuka će vam dati sve alate koji su vam potrebni za uspeh, a takođe ćete steći sve veštine neophodne za vođenje biznisa na moru ili na kopnu

  VAŠA KARTA ZA PUTOVANJE SVETOM

  Zapošljavamo strastvene frizere i razvijamo njihove veštine do izuzetnog nivoa svetske klase. Imaćete priliku da učite od najboljih u industriji kako biste mogli da nastavite da radite sa nekim od najraznovrsnijih klijenata iz celog sveta. Našim diplomcima pružamo obrazovanje koje im omogućava da rade bilo gde u svetu.

  PRIJAVI SE VEĆ DANAS

  Ako ste zainteresovani za karijeru koja vam omogućava da putujete svetom, onda vam preporučujemo da se prijavite na The London Wellness Academy za naš program obuke frizera.

  Naš vrhunski nastavni plan i program će vam dati veštine i iskustvo potrebno da uspete u ovoj uzbudljivoj industriji, radeći na luksuznim brodovima za krstarenje. Uz naše stručno vođenje i podršku, danas možete započeti svoje putovanje ka neverovatnoj karijeri.

  VIŠE

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Odgovara se na najčešća pitanja, pružajući informacije ključne za pripremu i donošenje odluka.

   

  SAZNAJ VIŠE

  PROCES PRIJAVLJIVANJA

  Od podnošenja prijave do pridruživanja brodu, saznajte više o različitim fazama vašeg procesa zapošljavanja.

   

  SAZNAJ VIŠE

  LWA KARIJERA

  KONTAKT

  PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

  © London Wellness Academy Serbia 2024. 

  Call Now Button