O POSLU KOZMETIČARA NA MORU

Kao kozmetičari, bićete odgovorni za pružanje visokog nivoa korisničke usluge i brige za naše goste. Blisko ćete sarađivati sa ostatkom spa tima kako biste pružili tretmane koji će našim gostima ostaviti da se osećaju opušteno i podmlađeno. Idealni kandidat mora da poseduje temeljno poznavanje kože i tela, a da istovremeno poseduje odlične praktične tehnike, čistoću i sanitarne veštine, kao i da bude voljan da se obuči u našim specifičnim ponudama masaža, tretmana lica i jonitermijom. 

PRIJAVI SE

Molimo vas da popunite sledeći kratki formular i pošaljite ga na razmatranje.  RAD KOZMETIČARA NA MORU

  Posao kozmetičara u luksuznom salonu za krstarenje je prilika da putujete svetom dok usavršavate svoju umetnost. To je odličan način da vidite različite kulture i upoznate nove ljude, sve dok radite nešto što volite.

  Zarađujući konkurentnu platu, mnogi naši diplomci takođe otkrivaju da mogu da uštede dok žive na brodu. Ako imate strast za lepotom i činite da se ljudi osećaju dobro u sebi, onda bi posao kozmetičara na moru mogao biti savršen za vas.

  ŠTA ČINI DOBROG KOZMETIČARA

  Da biste postali kozmetičar, potrebne su vam dobre komunikacijske veštine prema klijentima, prijatna ličnost i sposobnost da slušate nove klijente prilikom pružanja kozmetičkih tretmana, sve je to od vitalnog značaja za vašu karijeru kozmetičara. Neki tretmani će zahtevati upotrebu jakih i ponekad vrućih hemikalija, tako da je često potreban i dobar nivo izdržljivosti.

  POSAO KOZMETIČARA ZAHTEVA DOBRE KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE

  Potrebne su odlične komunikacijske veštine, a kandidat mora biti u stanju da nauči znanje o proizvodima i uslugama koje je neophodno za efikasno pružanje vellness i kozmetičkih rešenja koja će zadovoljiti potrebe naših gostiju.

  Od kozmetičara, gde su sertifikovani kao deo njihove obuke za kozmetičara, može se takođe tražiti da sprovode uklanjanje dlaka i depilaciju voskom, manikir i pedikir.

  OPIS POSLA KOZMETIČARA

  Naše odgovornosti kozmetičara koji rade na brodu Luxury Cruise Spa uključuju:

  • Preporučuje i daje klijentima tretmane za lice, masaže i jonitermiju.
  • Savetovanje klijenata i klijenata Spa o odgovarajućim tretmanima i odgovaranje na uobičajena pitanja
  • Obavljanje profesionalnih, opuštajućih i terapeutskih tretmana lica, masaže i jonitermijskih tretmana gostima.
  • Temeljno čišćenje i analiziranje tipa i stanja kože gostiju
  • Pružanje tretmana lepote, tretmana tela, kozmetičkih proizvoda i šminke, tretmana lepote i usluga
  • Nudi tretmane za sunčanje i uklanjanje dlaka u spreju za klijente
  • Maksimizira prednosti svakog tretmana za goste preporukom odgovarajućih programa kućne nege sa kojima mogu da nastave
  • Održavanje čistoće radne stanice i sobe za tretman tokom celog dana
  • Pomoć pri otvaranju i zatvaranju Zdravstvene banje/kozmetičkog salona po potrebi.

  RADNO VREME KOZMETIČARA

  Radno vreme kozmetičara je prosečno, a većina zaposlenih sa punim radnim vremenom u proseku ima između 35 – 40 sati nedeljno.

  Radeći u banji na brodu možete očekivati da ćete se posvetiti redovnom rasporedu radnog vremena. Naravno, van ovih sati slobodni ste da uživate u obilju avantura i mogućnosti putovanja koje dolazi sa životnim stilom krstarenja.

  KOJI SU USLOVI DA POSTANEM KOZMETIČAR NA BRODU

  Za uspešnu karijeru u banji na brodu, morate biti kvalifikovan i iskusan kozmetičar. Idealan kandidat za posao takođe treba da ima neophodne veštine i strast za pružanje odlične usluge.

  Naši aplikanti se prijavljuju iz celog sveta, tako da prepoznajemo širok spektar različitih tela za dodelu nagrada.

  Da biste se pridružili našem Spa timu, potrebno je da završite priznati kurs kozmetičara. Vaša kvalifikacija za kozmetičara treba da bude sertifikovana od strane najmanje jednog od sledećih tela: Cidesco, CIBTAC, IHBC, BTEC, CITI AND GUILDS, NVK’S ITEC, IA, Inter Clinitikue, Vladina akreditovana diploma/trgovinski sertifikati i BTS.

  Imajte na umu da je neophodna kvalifikacija za tretmane lica i tela, kao i za masažu lica i tela.

  PRDRUŽI SE NAŠEM TIMU

  Uspešni kandidati će biti pozvani da treniraju u okviru naše prestižne privatne škole lepote, London Wellness Academy.

  Tokom vašeg boravka na Akademiji, studentima su obezbeđeni kursevi kozmetičara svetske klase i profesionalni razvoj od vodećih stručnjaka u industriji lepote.

  Usavršite svoje znanje o biologiji kože i kozmetičkoj hemiji dok naučite da usavršavate najnovije nove tretmane. Naši kursevi obuke dokazano pripremaju diplomce za uspeh u radu u banjama na brodu na tržištu luksuznih krstarenja.

  KVALIFIKACIJA KOZMETIČARA

  Diplomci London Wellness akademije su veoma traženi od strane poslodavaca u kozmetičkom poslu. Mi smo savršen izbor za sve koji žele da nastave karijeru u luksuznim spa širom sveta.

  ZAPOŠLJAVANJE NA BRODOVIMA ZA KRSTARENJA

  Uspešni diplomci Programa obuke terapeuta za lepotu London Wellness Academy postavljaju se na plaćene pozicije na najluksuznijim svetskim brodovima za krstarenje. Radimo sa najprestižnijim kompanijama za krstarenje na svetu kako bismo obezbedili zaposlenje našim studentima nakon njihovog diplomiranja.

  PLATA KOZMETIČARA NA BRODU

  Biti kozmetičar na brodu je kao imati sopstveni posao. Dakle, vaš potencijal zarade je maksimiziran studijom koju radite preko našeg programa obuke i vašim učinkom na brodu. Obuka će vam dati sve alate koji su vam potrebni za uspeh, a takođe ćete steći sve veštine neophodne za vođenje biznisa na moru ili na kopnu.

  VAŠ POSAO KOZMETIČARA IZ SNOVA U INOSTRANSTVU VAS ČEKA…

  Mislite da imate ono što tražimo? Onda bismo zaista voleli da vas čujemo. Jednostavno popunite formular za prijavu za posao na vrhu ove stranice i izaberite ulogu kozmetičar. Mi očekujemo da nam se javite.

  VIŠE

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Odgovara se na najčešća pitanja, pružajući informacije ključne za pripremu i donošenje odluka.

   

  SAZNAJ VIŠE

  PROCES PRIJAVLJIVANJA

  Od podnošenja prijave do pridruživanja brodu, saznajte više o različitim fazama vašeg procesa zapošljavanja.

   

  SAZNAJ VIŠE

  LWA KARIJERA

  KONTAKT

  PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

  © London Wellness Academy Serbia 2024. 

  Call Now Button