Izaberite stranicu

Kuća za odmor na Staroj planini Konak Sedlar

Kuća za odmor na staroj planini Konak Sedlar nalazi se na nadmorskoj visini od 860m u ataru sela Ćuštica. Smešten je na Staroj planini u blizini vrha Babin Zub tako da je Sedlar zbog nadmorske visine i prirode koja ga okružuje prava vazdušna banja.

U ponudi je 5 soba, dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih.Svaka soba ima posebno kupatilo sa tuš-kabinom. U sklopu konaka je i restoran sa domaćom hranom i pićem. Služimo hranu pripremljenu od domaćih proizvoda i vino pravljeno od grožđa iz našeg vinograda. Kod nas možete probati gulaš od divljaći, belmuž, gibanicu, domaće kiselo mleko, pečurke ubrane u okolini i ostalu hranu koju pripremamo od domaćih namirnica.

Ljubitelji prirode i avanture

Iz objekta se pruža pogled na predivne staroplaninske pejzaže. Za ljubitelje prirode okolina konaka je idealna za duge šetnje,po mnogobrojnim stazama kroz divlju šumu i pitome livade. Konak Sedlar se od centra sela nalazi nekoliko kilometra , pa je čovek pri samom izlasku iz kuće u dodiru sa netaknutom prirodom, što obezbeđuje idealno mesto bez gradske buke i urbanog života uz izvorsku vodu i domaću kuhinju. Uz prijatnu šetnju mogu se brati mnoge lekovite biljke i pečurke.

Ljubitelji lova

Za lovce kuća za odmor Konak “SEDLAR” je idealno mesto, jer je imanje površine 20 hektara bogato divljim životinjama. Doživljaj se može upotpuniti organizovanjem lova , jer je ovo područje bogato divljim životinjama i idealno za lov na divlje svinje, srndace, vukove… U ponudi su i dva džipa marke NISSAN PATROL koji se koriste mogu koristiti za izlazak u lovište. Takodje imamo odličnu saradnju sa lovačkim udruženjem „MIDŽOR“ iz Kalne.

Ljubitelji skijanja

Za ljubitelje skijanja na Staroj planini se nalaze vrhunske ski staze sa žičarama i gondolom gde možete uživati u skijanju. JP Skijališta Srbije brinu o tome da obezbede najbolje uslove za skijanje tokom sezone.

Ako ste spremni za avanturu, volite lov, skijanje, volite zdrav život ili želite da uživate u netaknutoj prirodi i ukusnoj domaćoj hrani kontaktirajte nas.