FAZA 1 POSLE PRIJAVE

KURSEVI I NASTAVNI PLAN

FRIZERI

FITNES TRENERI

MASERI

KOZMETIČARI

PEDIKIR / MANIKIR

RADI U SPA NA MORU

Možete aplicirati online!

 

PRIJAVI SE SADA

IZUZETNI AKADEMICI I ZAJEDNICA PODRŠKE

Naši studenti započinju akademski život i slede svoja naučna i lična interesovanja. Izgubite se u našem viktorijanskom kampusu nedaleko od Londona i pripremite se za istraživanje nepoznatog terena dok se prepuštate svojoj strasti prema svom zanatu. Program London Wellness Academy bez premca nudi decenijama znanja sledeće generacije i najnovije inovacije.

Raspitajte se o našim wellness kategorijama:

NAPREDNA MASAŽA

Program sertifikata za napredno razmišljanje u terapiji masaže koji se zasniva na osnovnim veštinama kroz poboljšane tehnike i znanje. Osnove su pokrivene kao osnova za program terapije masažom za napredovanje ka složenijim protokolima kao što su terapija aroma kamenom, restorativna masaža slanim kamenjem, masaža bambusom i tajlandska masaža oblogom, da spomenemo samo neke. Diplomci mogu očekivati da razviju i usavrše svoje profesionalne veštine, prevodeći na poboljšane tehnike i znanja koja dalje unapređuju svoju karijeru.

NEGA KOŽE, LEPOTA I ESTETIKA

Napredni, dvonedeljni kurs za licencirane profesionalce dizajniran da unapredi veštine potrebne za pružanje stručnih estetskih usluga. Naši kursevi pokrivaju električne terapije lica u kombinaciji sa najsavremenijim, dijagnostičkim alatima kao što su ELEMIS SkinLab i BIOTEC za najbolje rezultate. Estetičari će naučiti da efikasno upravljaju stanjima kože, unutrašnjim i spoljašnjim starenjem i prodajom rešenja kako bi produžili rezultate dugo nakon završetka putovanja gosta.

STILIZOVANJE KOSE

Kvalifikovani frizeri imaju koristi od dvonedeljnog naprednog kursa koji ne samo da poboljšava performanse, već i poboljšava portfolio stilista. Luksuzne Kerastase® usluge i kućna nega su srž ovog kursa, dok mnoštvo kozmetičkih tretmana kao što su L’Oreal boja, Keratin Complek® Ekpress Blovout, oblikovanje trepavica i obrva, brijanje i izbeljivanje zuba zaokružuju sveobuhvatan program. Glavna oblast fokusa je tehnologija. Stilisti su obučeni za upotrebu i dijagnostičke rezultate tehnologije K kamere kako bi gostima pružili detaljniju analizu njihovog vlasišta i kose.

KURS ZA NOKTE

Obuhvatajući kulturu usluga, program za nokte je dvonedeljni kurs koji se fokusira na progresivnu obuku za kvalifikovane profesionalce za nokte. Svaki tehničar je obučen za opsežne, terapeutske terapije noktiju i protokole usluga potpisa. Savladavanje CND™ Shellac™ usluge je osnovni uslov za završetak ovog kursa. Tehničari su takođe uronjeni u filozofiju prodaje rešenja za promovisanje kućne nege.

FITNES/PERSONALNI TRENER

Ovaj sveobuhvatni program fitnesa i ličnog treninga sadrži koncept tri elementa koji se vrti oko vežbanja, ishrane i detoksikacije i dopunjen je intenzivnim kursevima za podučavanje učenika kako da uspešno upravljaju svojim poslom. Poslovni kurs je zasnovan na teoriji. Studenti su svakodnevno izloženi izazovima sa prezentacijama javnog govora i praktičnim radom o analizi sastava tela, časovima i opremi kao što su InBodi570®, FightKlub, TRKS® Suspension® Training, Ioga, Pilates, Hipervolt® i Normatec®.

LWA KARIJERA

KONTAKT

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

© London Wellness Academy Serbia 2024. 

Call Now Button