Izaberite stranicu

Likovna radionica za sve kreativce – Marina Novaković Tričković

Likovna radionica za male i velike kreativce i ljubav prema umetnosti, probudiće kreativnost i umetničku stranu koja možda već čuči u vama.

Likovna radionica za odrasle

Seriju likovnih radionica Ateljea lepih veština – Knjaževac , od 2013. godine vodi likovni pedagog Marina Novaković  Tričković. Dosadašnji polaznici likovnih radionica ostvarili su brojne uspehe osvajanjem jednog od prva tri mesta na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima.

Atelje lepih veština – Knjaževac takođe priprema učenike za prijemne ispite za srednje strukovne i umetničke škole kao i za upis na Likovnu akademiju i srodne fakultete. Koncept pripreme obuhvata sve što je potrebno kako bi polaznici bili u potpunosti spremni za prijemne ispite.

Kreativna radionica za male

Za formiranje ličnosti i radnih navika deteta od malih nogu, bitno je zadovoljstvo koje dolazi iz kontrole stvaralačkog procesa i uspešno završenog zadatka .

Savladavanjem likovnih područja deca stiču sposobnost da se snađu i u drugim oblastima koje nisu usko povezane sa umetnošću.  Svakom problemu oni prilaze sa slobodnim i kreativnim stavom i imaju širok pogled na svet oko sebe.

Ove likovne radionice pomažu u razvijaju mašte, kreativnosti i talenta. Pored razvijanja mašte, dete vežba svoje strpljenje i koncentraciju.

Likovna radionica za male

Likovna radionica za velike

Kažu da je svako rođen sa nekim talentom, samo ga treba otkriti i negovati .

Likovna radionica Ateljea lepih veština – Knjaževac odlična je prilika da se i odrasli oprobaju u što više umetničkih tehnika i praktičnih veština.  Mnogi  će otkriti na našim radionicama svoje skrivene talente i upoznati se sa više umetničkih tehnika.

Crtanje i slikanje opušta. Znanja stečena na likovnim radionicama mogu postati hobi, strast, a možda i životni poziv.

U okviru likovnih radionica imate priliku da se upoznate sa tradicionalnim likovnim tehnikama, osnovama crtanja i slikanja, na način koji se individualno prilagođava.

Ljubav prema umetnosti još je jači motiv te će vam pomoći da uspete i nemoguće, savladate ono što ste nekada mislili da je nesavladivo i uz malo mašte i kreativnosti i dobre učitelje, postignete nezamislivo!

Nemojte sedeti kod kuće i dosađivati se – unesite malo šarolikosti u svoj život i izaberite svoj novi hobi.