O POSLOVIMA MASERA NA MORU

Maseri daju profesionalnu masažu i tretmane tela našim gostima na brodu. Idealni kandidat mora da ima temeljno znanje o različitim modalitetima masaže, da poseduje opšte razumevanje tretmana tela i da bude voljan da se obuči u našoj specifičnoj ponudi masaže i tretmana tela. Potrebne su odlične komunikacijske veštine, a kandidat mora biti u stanju da nauči znanje o proizvodima i uslugama koje je neophodno za efikasno pružanje vellness rešenja koja će zadovoljiti potrebe naših gostiju.

KVALIFIKACIJE

Kandidati moraju biti kvalifikovani za švedsku masažu sa najmanje 150 sati sertifikovane obuke. Sve dodatne kvalifikacije kao što su aromaterapija, šiacu, refleksologija, reiki ili terapija sportske masaže su velika prednost.

PRIJAVI SE

Molimo vas da popunite sledeći kratki formular i pošaljite ga na razmatranje.  PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU

  Uspešni kandidati će biti pozvani da treniraju u okviru naše prestižne privatne škole lepote, London Wellness Academy.

  Tokom vašeg boravka na Akademiji, studentima su obezbeđeni kursevi terapije lepote svetske klase i profesionalni razvoj od vodećih stručnjaka u industriji lepote.

  Naši treneri su stručnjaci u oblasti velnesa i njihov posao je da svoje znanje, veštine i samopouzdanje prenesu na sve novozaposlene. Usavršite svoje znanje o biologiji kože i kozmetičkoj hemiji dok naučite da savladate najnovije nove tretmane.

  Uspešni kandidati će napustiti akademiju sa potpuno novim spektrom veština kako bi bili uspešni na brodu.

  Kvalifikacije za masera

  Diplomci London Wellness akademije su veoma traženi od strane poslodavaca u kozmetičkom poslu. Mi smo savršen izbor za sve koji žele da nastave karijeru u luksuznim banjama širom sveta.

  • Diploma iz švedske masaže koja uključuje anatomiju i fiziologiju tela je apsolutno neophodna
  • Svi drugi kursevi poput refleksologije, indijske masaže glave ili aromaterapije su korisni za vašu aplikaciju, ali nisu neophodni

  ZAPOŠLJAVANJE NA BRODOVIMA ZA KRSTARENJA

  Zapošljavamo širom sveta. Nakon uspešnog polaganja LVA intervjua, od vas se očekuje da prisustvujete našem intenzivnom programu obuke u Londonu gde ćemo vas gurnuti do vaših granica. Tokom obuke, bićete pažljivo procenjeni na osnovu vaših performansi i rezultati obuke će odrediti vaš brod.

  Radimo sa najprestižnijim kompanijama za krstarenje na svetu da bismo obezbedili zaposlenje našim studentima nakon diplomiranja.

  Trenutno tražimo terapeuta za masažu koji će raditi na preko 200 brodova za krstarenje koji su trenutno na moru širom sveta.

  Prosečna plata

  Plate masažnih terapeuta koji rade na brodu će se značajno razlikovati u zavisnosti od toga koliko naporno radite. Ovaj posao vam omogućava da zahtevate sopstvenu platu jer dolazi sa neograničenim provizijama. To je kao da imate sopstveni posao bez troškova. Treba imati na umu da svi poslovi dolaze sa obezbeđenim smeštajem, što mnogima od naših diplomaca pomaže da štede dok zarađuju.

  VAŠ POSAO MASERA IZ SNOVA ČEKA…

  Rad na moru nije za svakoga, ali ako želite da putujete svetom, upoznate neverovatne ljude i zaradite i uštedite novac, ovo bi mogao biti posao iz snova. Takođe nudimo najneverovatnije mogućnosti unutar kompanije i mogli biste se naći u ulozi menadžmenta nakon samo jednog ugovora.

  VIŠE

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Odgovara se na najčešća pitanja, pružajući informacije ključne za pripremu i donošenje odluka.

   

  SAZNAJ VIŠE

  PROCES PRIJAVLJIVANJA

  Od podnošenja prijave do pridruživanja brodu, saznajte više o različitim fazama vašeg procesa zapošljavanja.

   

  SAZNAJ VIŠE

  LWA KARIJERA

  KONTAKT

  PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

  © London Wellness Academy Serbia 2024. 

  Call Now Button