Izaberite stranicu

Mlekara Markovac

Mlekara Markovac se nalazi u opštini Velika Plana, tačnije u mestu Markovac. Mlekara nudi veliki asortiman mlečnih proizvoda koji su pronašli put do velikog broja kupaca, kako u Srbiji, tako i u regionu. Posedujemo neke veoma specifične proizvode koji su veoma prepoznatljivi za naše preduzeće. Ukoliko vas tačno interesuje o kojim proizvodima je to reč, javite nam se! https://www.londonwellnessacademyserbia.com/wp-admin

Mlekara Markovac
Mlekara Markovac

Nudimo širok asortiman: kačkavalja, sira, jogurta, melka i drugih mlečnih proizvoda. Kada je reč o kačkavalju, kod nas možete da pronađete razne vrste: sa začinskim biljkama, pikantan sa tucanom paprikom, rolovan sa šunkom, poseban kačkavalj za picu, sa većim procentom mlečne masti i tako dalje. Sir može da se pronađe da bude sitan (kao na slici iznad), može da bude kriška sira, feta, punomasan, sir krstaš, čak je novo u ponudi sir na bazi biljaka, bez mlečne masti uopšte! Što se tiče mleka, na rafovima radnji možete da pronađete sveža (pasterizovana) mleka sa 1% ili 2,8% mlečne masti, mleko u tetrapaku (2,8% mm i 1%mm) od 1,5l, 1l i 200ml.

Mlekara Markovac

Na osnovu raznog anketiranja, kako naših kupaca, tako i ostalih građana, došli smo do nekoliko saznanja. Prvo saznanje je da je bio veoma veliki zahtev da uvedemo jedan novi proizvod, a to je ČOKOLADNO MLEKO! Drugo saznanje je to da su naši najatraktivniji proizvodi sledećI: 1. ROLNICA ŠUNKA, 2. PAPRIKA U PAVLACI, 3. PIKANTNI KAČKAVALJ, 4. KAČKAVALJ PIZZA. Ove navedene proizvode, kao i ostale, možete pronaći širom Srbije u raznim supermarketima. Klikom na link, možete videti detaljnije: https://cenoteka.rs/kategorija/mlecni-proizvodi Treće saznanje je da kupci veoma dobro reaguju na naš, kako kvalitet, tako i kvantitet proizvoda, kao i laku dostupnost naših usluga.

Pošto smo mi porodično preduzeće, jako nam je bitno da se naši klijenti osećaju sigurno, da imaju poverenje u nas, a time nam je njihovo zadovoljstvo najbitnije. Ukoliko imate neke nedoumice, pitanje i sugestije, molimo vas da nam se javite putem e-maila; mlekara.markova@gmail.com; kao i na broj telefona: +381/26-4861-130.