Izaberite stranicu

Mona Plaza

Mona Plaza – Upoznajte novi šarm starog grada

Na uglu ulica Cara Uroša i Solunske, na mestu na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade, čeka vas hotel Mona Plaza, kategorisan sa 4 zvezdice. Savršena kombinacija savremenog dizajna, industrijskih i istorijskih elemenata koje je slatka fabrika ostavila za sobom, zaštitni je znak našeg hotela.

Dobro došli

Smeštena na donjem Dorćolu urbanoj raskrsnici kultura i stilova, Mona Plaza je najveći kongresni centar u starom delu grada. Boravak možete rezervisati u jednoj od 170 soba i apartmana sa pogledom na najlepše delove srpske prestonice. Pored velikog multifunkcionalnog kongresno-izložbenog prostora površine preko 2000 m², u okviru hotela nalaze se i kafeterija sa bogatom ponudom čokoladnih poslastica, restoran, bar, wellness i fitness centar i garaža na dva nivoa ispod zemlje.

SOBE I APARTMANI

Mona Plaza

Odaberite sobu po vašoj meri

Standard sobe

Pažljivo dizajnirane po meri svakog našeg gosta. Neutralne, prirodne nijanse, topla atmosfera i moderan ambijent naših standard soba pružiće vam odmor kakav zaslužujete.

Superior sobe

Komfor na prvom mestu. Uživajte u udobnosti superior soba uz prijatne, minimalističke note našeg enterijera i prepustite se suptilnosti detalja koji svakoj sobi daju poseban pečat.

Premium sobe

Premium sobe za premium ugođaj. Idealno mesto za uživanje u prostranom, elegantnom ambijentu koji garantuje nezaboravan i ugodan boravak svakom posetiocu našeg hotela.

Belgrade View Suite

Belgrade View Suite nudi potpuno novi doživljaj Beograda. Započnite vaš dan uz jedinstveni pogled na Dunavski kej, a završite uz noćna svetla glavnog grada koji nikad ne spava.

Chocolate Factory Suite

U zgradi prve srpske fabrike čokolade, na čijem mestu je hotel izgrađen, nalaze se naši Chocolate Factory apartmani. Osetite pravi duh Mona Plaze u okviru zdanja koje čuva jednu slatku istoriju.

Dorćolska šetnja

Prepustite lokalcima da vas upoznaju sa Dorćolom – pomalo misterioznim, a ujedno jednim od najlepših i najurbanijih delova grada. Svakom detalju ove dorćolske šetnje posvetili smo posebnu pažnju. Na vama je samo da se prepustite zajedničkom putovanju kroz vekove, kulture i stilove.

Budite slobodni da nas kontaktirate za vise informacija.