O NAMA

Dobrodošli u London Wellness Academy – vašu prvu luku poziva za uzbudljivu karijeru na moru, kontinuirani profesionalni rast i mogućnosti koje se ne mogu naći nigde drugde u Spa/Wellness industriji.

U London Wellness Academy verujemo da pravo blagostanje prevazilazi fizičko; obuhvata um, telo i duh u harmoniji. Mi smo više od akademije; mi smo zajednica posvećena negovanju zdravlja i osnaživanju pojedinaca da napreduju lično i profesionalno.

 

 

Naša misija:

U srcu London Wellness Academy je misija transformacije života kroz sveobuhvatno wellness obrazovanje i razvoj karijere. Nastojimo da stvorimo okruženje u kojem pojedinci mogu krenuti na put samootkrivanja, usavršavanja veština, ličnog i profesionalnog rasta.

Stručan Tim:

Naš posvećeni tim iskusnih profesionalaca i stručnjaka za predmetna pitanja posvećen je pružanju svetski poznatog obrazovanja i vođenja. Bilo da istražujete mogućnosti da proširite svoju karijeru u wellness-u izvan granica uobičajenog, razvijete veštine koje će vam omogućiti da uspete i na brodu i na kopnu ili tražite avanturu koja se ne može pobediti, naš tim je tu da vas podrži ti na svakom koraku.

Najsavremeniji nastavni plan i program:

Naš nastavni plan i program je pažljivo osmišljen da zadovolji rastuće potrebe wellness industrije brodova za krstarenje. Pružaju ga iskusni i strastveni treneri i razvijeni da osiguraju da naši diplomci ne budu samo specijalisti u svojoj oblasti, već i da imaju veštine i znanje da postanu uspešni na moru i kopnu.

Mogućnosti za razvoj karijere:

London Wellness Academy ide dalje od obrazovanja. Naše veze sa industrijom krstarenja i globalno priznato priznanje i profesionalizam omogućiće vam da postanete član odabrane grupe pojedinaca koji su iskusili i istakli se u jednoj od najvećih i stimulativnih industrija na svetu. Rad sa London Vellness Academy i našim partnerima postaviće vas iznad ostalih profesionalaca u ovoj industriji.

Zajednica i umrežavanje:

Pridružiti se London Wellness Academy znači postati deo živahne zajednice. To se proteže na svaki kutak sveta, od Sjedinjenih Država, do Azije i nazad. Razvijte svoju ličnu i profesionalnu mrežu do nivoa koji jednostavno ne možete postići u okruženju na kopnu.

Tvoje putovanje počinje ovde:

Bilo da ste iskusan wellnes profesionalac koji želi da proširi svoje veštine ili neko ko započinje svoje putovanje u wellnessu, London Wellness Academy je vaša kapija u svetliju budućnost. Krenite na put samootkrivanja, ličnog rasta i profesionalnog uspeha sa nama.

Dobrodošli u London Wellness Academy – gde se wellness susreće sa izvrsnošću u karijeri!

LWA KARIJERA

KONTAKT

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

© London Wellness Academy Serbia 2024. 

Call Now Button