PEDIKIR/MANIKIR POSAO NA BRODU

Pedikir i manikir tehničari obavljaju profesionalne tretmane noktiju, ruku i stopala, pružajući gostima opuštajuće i terapeutske usluge koje prevazilaze njihova očekivanja. Kandidati moraju da poseduju temeljno poznavanje noktiju, uključujući osnovno poznavanje tehnika masaže ruku i stopala i uredno nanošenje laka.

Idealan kandidat mora da poseduje odlične veštine čistoće i higijene, kao i da bude spreman da se obuči u našim specifičnim ponudama usluga za nokte. Potrebne su odlične komunikacijske veštine, a kandidat mora biti u stanju da nauči znanje o proizvodima i uslugama koje je neophodno za efikasno promovisanje i pružanje kozmetičkih rešenja koja će zadovoljiti potrebe naših gostiju.

USLOVI ZA ULAZAK / KVALIFIKACIJE

Kandidati moraju da imaju završen kurs za tehničare za nokte i da budu vešti u nadogradnji gelom. Potrebna je i kvalifikacija za manikir i pedikir.

PRIJAVI SE

Molimo vas da popunite sledeći kratki formular i pošaljite ga na razmatranje.  KARIJERA ZA PEDIKIR/MANIKIR TEHNIČARA

  Da li ste tehničar za nokte u potrazi za novim izazovom u industriji? Karijera na luksuznim brodovima za krstarenje je neverovatna prilika da vidite svet i budete plaćeni za to! U ovom kompletnom vodiču daćemo vam sve informacije koje trebate da znate o tome kako je raditi kao tehničar za nokte u kozmetičkom salonu za krstarenje. Od tipičnih svakodnevnih obaveza do potrebnih veština i vrhunskih saveta o tome kako da uspete u ovoj ulozi.

  VEŠTINE PEDIKIR/MANIKIR TEHNIČARA

  U London Wellness Academy ćemo obučavati i razvijati vaše postojeće veštine u uslugama kao što je Pedikir-manikir i razvijati ih tako da imate odlične tehničke veštine i znanje o najnovijim trendovima i tehnikama u nezi noktiju. Po završetku vaše obuke kod nas, takođe ćete biti u mogućnosti da pružite visokokvalitetne usluge koje zadovoljavaju potrebe vaših klijenata uz održavanje profesionalnih standarda čistoće i sanitarnih uslova u svakom trenutku.

  Pored toga, jake komunikacijske veštine su neophodne za efikasan rad sa klijentima i drugim tehničarima za nokte i članovima spa tima.

  RADNO OKRUŽENJE SALONA ZA PEDIKIR/MANIKIR

  Kao tehničar za nokte, morate biti fleksibilni i prilagodljivi, sposobni da radite u brzim i često stresnim okruženjima, a da pritom zadržite svoj profesionalizam u svakom trenutku. Ako imate ove veštine i strastveni ste u radu u industriji lepote, onda bi karijera tehničara za nokte mogla biti savršen izbor za vas!

  GEL TRETMAN

  Prethodno iskustvo u radu sa Gel proizvodima je korisno, ali na London Vellness akademiji ćemo vam pružiti obuku o svim proizvodima za nokte koji se koriste tokom vaše obuke. Imaćete priliku da radite sa nekim od najnaprednijih i najkvalitetnijih proizvoda za nokte na tržištu. Do kraja vaše obuke kod nas, moraćete da posedujete jake tehničke veštine i temeljno znanje o tome kako da efikasno koristite ove proizvode kako bismo klijentima pružili besprekorne, dugotrajne rezultate.

  Ova uloga zahteva odlične komunikacijske i korisničke veštine, jer ćete blisko sarađivati sa klijentima kako biste bili sigurni da su zadovoljni svojim iskustvom.

  Pored vaših tehničkih veština, važno je i da ste u stanju da održavate visok nivo čistoće i higijene u svom radnom prostoru. Ovo je neophodno kako biste zaštitili sebe i svoje klijente

  OBAVEZE MANIKIR/PEDIKIR TEHNIČARA

  • Pripremite i dezinfikujte svoj radni prostor
  • Priprema noktiju, nudi klijentima savet o svim problemima ili nedoumicama koje mogu imati.
  • Nanošenje ekstenzija za nokte i nadogradnje gela
  • Turpijajte i oblikujte nokte
  • Nanesite osnovni premaz, lak i završni premaz na nokte
  • Uklonite veštačke/lažne nokte
  • Nanošenje dugotrajnog gel/šelak manikira i pedikira
  • Ponudite klijentima dodatke za nail art
  • Čišćenje i masiranje ruku i stopala klijenta
  • Predložite preporuke za kućnu negu i proizvode za njegu za održavanje zdravlja noktiju između sastanaka
  • Nadmašivanje očekivanja klijenata u pogledu usluge i profesionalizma, uz pružanje visokog nivoa stručnosti.
  • Dosledno i temeljno obavljanje tretmana u skladu sa datim standardima obuke.

  PROFESIONALNA OČEKIVANJA

  Ako imate istinski interes i strast za rad u industriji lepote i želite da putujete svetom dok radite ono što volite, onda bi posao tehničara za nokte mogao biti savršen za vas! Sa jakim tehničkim veštinama, vrhunskim sposobnostima za korisničku podršku i posvećenošću da svojim klijentima svaki put pružite kvalitetne rezultate, sigurno ćete uspeti.

  • Radite kao deo salonskog tima koji pruža izuzetan nivo usluge gostima
  • Biti proaktivan u povećanju prodaje tretmana za nokte i uslugama unakrsne prodaje koje su dostupne za povećanje prihoda
  • Uvek održavajte čist, reprezentativan izgled.
  • Budite prilagodljivi i spremni da radite po zahtevnom rasporedu ili do 70 sati nedeljno ili dugim danima
  • Budite sposobni da dobro radite pod pritiskom i ostanite mirni
  • Kao član tima, moraćete da budete prijateljski raspoloženi i sposobni da sarađujete.

  SALON ZA NOKTE

  Radeći u salonu za nokte, vaše uobičajene svakodnevne obaveze će uključivati pružanje usluga nege noktiju putnicima. Ovo može uključivati bilo šta, od menikira-pedikira i umetnosti noktiju, do gel noktiju i akrila.

  Pored toga, takođe ćete biti odgovorni za održavanje čistoće vaše radne stanice, kao i za praćenje nivoa zaliha.

  Kada je reč o veštinama potrebnim za ovu ulogu, trebalo bi da budete iskusan i samouveren tehničar za nokte. Imati odličnu korisničku uslugu je neophodno!

  Takođe treba da budete sigurni u svoju sposobnost da pružite visokokvalitetne usluge nege noktiju. Pošto je ovo praktična uloga, takođe je važno da budete vešti rukama.

  RAD PEDIKIRA/MANIKIRA

  Ako razmišljate o nastavku karijere kao tehničar za nokte na brodu za krstarenje, evo naših najboljih saveta za uspeh:

  Prvo, uverite se da imate odgovarajuće kvalifikacije i iskustvo. London Wellness akademija će vam pružiti obuku za brendirane tretmane i proizvode koji se koriste na brodu, kao i kako radimo kao brend.

  Drugo, budite prilagodljivi i spremni da radite po zahtevnom rasporedu ili do 70 sati nedeljno ili dugim danima.

  Konačno, ne zaboravite na važnost korisničkog servisa! Zapamtite da radite u luksuznom okruženju i da je pružanje visokokvalitetnih usluga ključ uspeha u ovoj ulozi.

  Nadamo se da vam je ovaj vodič pružio sve informacije koje trebate znati o radu kao tehničar za nokte na brodu za krstarenje. Ako imate odgovarajuće kvalifikacije i iskustvo, i spremni ste da naporno radite, onda bi ovo mogla biti savršena karijera za vas!

  ZAPOŠLJAVANJE NA BRODOVIMA ZA KRSTARENJA

  Uspešni diplomci na London Wellness akademiji za obuku tehničara za nokte postavljaju se na plaćene pozicije na najluksuznijim svetskim krstarenjima. Radimo sa najprestižnijim kompanijama za krstarenje na svetu kako bismo obezbedili zaposlenje našim studentima nakon njihovog diplomiranja.

  PLATA MANIKIR/PEDIKIR TEHNIČARA

  Biti tehničar za nokte na brodu je kao imati sopstveni posao. Dakle, vaš potencijal zarade je maksimiziran studijom koju radite preko našeg programa obuke i vašim učinkom na brodu. Obuka će vam dati sve alate koji su vam potrebni za uspeh, a takođe ćete steći sve veštine neophodne za vođenje biznisa na moru ili na kopnu.

  DA LI IMATE ŠTA JE TREBA DA RADITE KAO TEHNIČAR ZA NOKTE NA LUKSUZNOM BRODU?

  Ovo je neverovatna prilika za one koji vole da svojim gostima pružaju najviši standard usluge. U ovoj ulozi živite san svakog putnika, da putujete dok radite u karijeri koju volite. Ako mislite da imate ono što je potrebno, idite! Možda je to samo jedna od najboljih odluka u vašem životu. Srećan put!

  VIŠE

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

  Odgovara se na najčešća pitanja, pružajući informacije ključne za pripremu i donošenje odluka.

   

  SAZNAJ VIŠE

  PROCES PRIJAVLJIVANJA

  Od podnošenja prijave do pridruživanja brodu, saznajte više o različitim fazama vašeg procesa zapošljavanja.

   

  SAZNAJ VIŠE

  LWA KARIJERA

  KONTAKT

  PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

  © London Wellness Academy Serbia 2024. 

  Call Now Button