PROCES PRIJAVLJIVANJA

PROCES PRIJAVLJIVANJA

INTERVJU

PRIPREMA ZA OBUKU

OBUKA

DOLAZAK NA BROD

PRIJAVI SE SADA

PROCES PRIJAVLJIVANJA

Vaše putovanje počinje ONLINE prijavom. Kada se prijavljujete ONLINE, uverite se da imate sledeće informacije pri ruci:

1. Informacije o pasošu

2. CV spreman za učitavanje – po mogućnosti kao PDF dokument

Kada pošaljete svoju prijavu, ona će biti poslata regruteru ili agentu koji posluje u vašem regionu. Oni će pregledati biografiju i stupiti u kontakt sa vama ako se kvalifikujete za poziciju.

Kada se povežu sa vama, daće vam dodatne informacije i dogovoriti dan i vreme za intervju.

INTERVJU

Vaš regrut će obaviti vaš intervju ili lično putem grupnog intervjua ili putem skajpa (lični intervju ili grupni). Naši intervjui uključuju sledeće korake:

1. Prezentacija kompanije koja vam pruža uvid u život na London Wellness Akademy i na brodovima. Ova prezentacija će trajati oko sat vremena

2. Održaćete 3-5-minutnu prezentaciju o sebi

3. Završićete praktičnu procenu svojih veština

PRIPREMA ZA OBUKU

Ako vaš intervju bude uspešan, vaš Regruter/Agent će zatražiti da se pridružite London Wellness Akademy. Da biste se pripremili za obuku biće vam potrebno sledeće:
1. C1D viza
2. Drga viza ako je potrebna

3. Lekarski pregled

4. Policijska provera

5. Prethodna obuka onlajn – Ove informacije će vam dati vaš regruter/agent i oni će vam biti pri ruci da odgovore na sva vaša pitanja.

OBUKA

Sada ste spremni da se pridružite Akademiji gde ćete biti poučeni veštinama i procesima koji će vam pomoći na vašem putovanju na brodu iu budućnosti.

Generalno, obuka je program od 3 nedelje; međutim, ovo može biti duže ili kraće u zavisnosti od vaše profesije i zadatka za krstarenje.

DOLAZAK NA BROD

Pre nego što se obuka završi, biće vam dodeljena linija za krstarenje i određeni brod kojem ćete se pridružiti. Biće vam dati puni detalji o tome gde ćete se pridružiti ovom brodu, a mi ćemo platiti vaš let do te lokacije. Tada ćete započeti svoj prvi, nadamo se od mnogih, ugovora.

LWA KARIJERA

KONTAKT

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

© London Wellness Academy Serbia 2024. 

Call Now Button