Izaberite stranicu

Ski oprema 1

Skijanje podrazumeva posedovanje odgovarajuća ski oprema. Ski jakna i ski pantalone su svakako jedan od najvažnijih i najpotrebnijih delova. Prilikom njihove kupovine strašno je važno da obratite pažnju na kvalitet koji poseduju. Vremenski uslovi na planini mogu biti iznenađujuće promenljivi, stoga adekvatno opremanje predstavlja obavezu koju morate vrlo ozbiljno shvatiti. Jedni od vitalnih, najvažnijih, delova opreme su ski kacigaski rukavice i brile. Ukoliko imate uslova, iskustva i mogućnosti bilo bi dobro posedovati i sve delove tehničke ski opreme – skijepancerice i ski štapove. Svakako, ako ste početnik nije neophodno da se u prvom mahu na to fokusirate. Dovoljno je za početak da posedujete sve odevne delove ski opreme. Beosport vam nudi savršen izbor svih delova koji vam nedostaju, a koje želite sebi da priuštite. U našoj ponudi pronaći ćete proizvode najvećih ski bredova kao što su Atomic, Salomon, Spyder, Kjus, Smith, NGN… Otpočnite svoju ski sezonu kupovinom najkvalitetnije ski oprema koju možete pronaći na našim prostorima. Kontaktirajte nas!

Oprema za skijanje – skije, ski cipele, ski kacige, ski štapovi, ski vezovi, ski naočare, ski torbe i rančevi, ski štitnici, nosači skija za automobile, naočare za sunce Oakley (modne i sportske) za planinske uslove.

Planet Bike ski shop – najbolje mesto za kupovinu ski opreme. Posetite naše prodavnice i posavetujte se sa našim prodavcima. Internet prodaja, isporuka na kućnu adresu.

Skijanje često svrstavaju u ekstremne sportove, vremenski uslovi i stanje na ski stazama mogu predstavljati veći ili manji izazov, pa je zato izbor kvalitetne i funkcionalne ski opreme od najveće važnosti za nesmetano uživanje na snegu.

Kao jedan od najvećih distributera ski opreme u Srbiji, pažljivo smo odabrali artikle i brendove koji nude najviše. U našoj ponudi postoji veliki izbor za sve kategorije kupaca, od opreme za početnike i rekreativce koja ima najbolji odnos cena/kvalitet, pa do najnovijih modela za najzahtevnije skijaše, gde se koriste inovativni materijali, najnovije tehnologije i dizajn.

Naša ideja je da ponudimo pre svega kvalitet, i oko toga jedino ne pravimo kompromis.

ski oprema