Izaberite stranicu

Smeštaj na Staroj planini KONAK SEDLAR

Smeštaj na Starij planini KONAK SEDLAR nalazi se na nadmorskoj visini od 860m u ataru sela Ćuštica u istočnoj Srbiji. Smesten je na Staroj Planini u blizini vrha Babin Zub (1758m) i Midzor (2169m) , tako da je smeštaj Sedlar zbog nadmorske visine i prirode koja ga okružuje prava vazdušna banja.

Za ljubitelje prirode okolina konaka je idealna za duge setnje po mnogobrojnim stazama kroz divlju sumu i pitome livade. Smeštaj Sedlar se od centra sela nalazi nekoliko kilometra , pa je čovek pri samom izlasku iz kuće u dodiru sa netaknutom prirodom, što obezbeđuje idealno mesto bez gradske buke i urbanog života uz izvorsku vodu i domaću kuhinju. Uz prijatnu šetnju mogu se brati mnoge lekovite biljke i pečurke.

Za ljubitelje skijanja
na Babinom Zubu se nalaze vrhunske ski staze sa zicarama gde mozete uzivati u dnevnom i nocnom skijanju.

smeštaj

Smeštaj u Konaku “SEDLAR” ima kapacitet za35 gostiju . Svaka soba ima posebno kupatilo sa tuš-kabinom. U sklopu smeštaja konaka Sedlar je i restoran sa domaćom hranom i pićem. Prostrana terasa pruza pogled na predivnu okolinu.

Za lovce konak “SEDLAR” je idealno mesto , jer se u okviru imanja povrsine 20 hektara nalazi gatar sa divljim životinjama. Moguće je videti divlje svinje, jarebice i fazane. Doživljaj se može upotpuniti organizovanjem lova , jer je ovo područje bogato divljim životinjama i idealno za lov na divlje svinje, srndace, vukove… 

Konak je okruzen izuzetnim terenima za lov svih vrsta divljaci tako da predstavlja idealno mesto za lov, jer se u okviru imanja povrsine 20 hektara nalazi gatar sa divljim životinjama. Moguće je videti divlje svinje, jarebice i fazane. Doživljaj se može upotpuniti organizovanjem lova , jer je ovo područje bogato divljim životinjama i idealno za lov na divlje svinje, srndace, vukove..

Smeštaj u Konaku Sedlar ima kapacitet za 30 gostiju . Svaka soba ima posebno kupatilo sa tuš-kabinom. U sklopu konaka je i restoran sa domaćom hranom i pićem. Prostrana terasa pruza pogled na predivnu okolinu