FAZA 1 POSLE PRIJAVE

FAZA 2: PROCES INTERVJUA I PRIPREMA

FAZA 3: PRIPREMA PRED OBUKU

FAZA 4: ZAVRŠNA PRIPREMA ZA TRENING

Srećno!

VAŠE PUTOVANJE U LONDON WELLNESS AKADEMY POČINJE OVDE

Hvala vam što ste se prijavili za LWA. Na ovoj stranici ćete pronaći sve potrebne informacije o narednim koracima i fazama procesa. Ukoliko imate bilo kakva konkretna pitanja ili upite, tokom bilo koje faze procesa možete kontaktirati člana našeg tima na danas@londonwellnwssacademy.com

FAZA 1: POSLE PRIJAVE

Pogledajte video ispod da biste potpunije razumeli proces. Ovo će vam dati jasnije razumevanje šta da očekujete sledeće i kako da se u potpunosti pripremite.

„To je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu jer sam uspeo da ispunim svoj san da kupim kuću“

TUI MIGUEL VIERA, ASSISTANT SPA MANAGER, PORTUGAL

FAQs za Fazu 1

U nastavku pronađite listu najčešće postavljanih pitanja u ovoj fazi.

Koliko brzo će mi se javiti regruter?

Ovo će se razlikovati u zavisnosti od specijalnosti za koju se prijavljujete. Ovo može potrajati od 1-5 dana.

Da li će mi javiti ako ne uspem?

Iako nastojimo da se vratimo na svaku prijavu, bez obzira na uspeh, imajte na umu da dobijamo značajan broj prijava. Stoga, možda neće uvek biti moguće dobiti odgovor ako ne uspete.

Šta ako ne mogu da odredim datum svog intervjua?

Bićete u kontaktu sa vašim regruterom/članom našeg tima kako biste pronašli datum koji najbolje odgovara vama oboje. Često oni predlažu izbor datuma i vi ćete moći da izaberete datum i vreme koji vam najviše odgovaraju. Imajte na umu da razmatramo veliki broj prijava, pa kada je to moguće, savetujemo vam da odaberete datum koji predloži vaš regrut.

FAZA 2: PROCES INTERVJUA I PRIPREMA

Čestitamo na intervjuu sa LWA! Uzbuđeni smo što ćemo vas upoznati i videti vas u akciji. Pogledajte video ispod da biste saznali više o procesu intervjua; format koji će potrajati, šta ćete morati da pripremite, plus odlične savete o tome šta tražimo i kako najbolje da uspemo.

„Postoji neograničen rast. Ne postoje granice gde možete rasti.“

CHARLOTTE EVANS, SPA MANADŽER, VELIKA BRITANIJA

FAQs za Fazu 2

U nastavku pronađite listu najčešće postavljanih pitanja u ovoj fazi.

Da li ću morati da povedem uzora/prijatelja sa sobom na intervju, da bude moj klijent?

Ovo zavisi od toga šta ćete demonstrirati. Vaš regrut će to potvrditi u svojoj e-poruci sa vama.

Šta da obučem na intervju?

Veoma je važno da izgledate profesionalno, uredno i pametno u LWA, pa je dobro da vidimo kako se predstavljate u profesionalnom svojstvu. Ovo može potrajati od 1-5 dana.

Da li ću morati da platim putovanje da bih stigao na intervju?

LWA ne pokriva troškove putovanja na intervju.

FAZA 3: PRIPREMA PRETRENING

Pogledajte video ispod da biste razumeli šta sledi. Postoje neki važni koraci koje morate da obavite pre pohađanja obuke, od dobijanja ispravnih viza do lekarske procene. Takođe ćete dobiti pristup LWA Pre-Learning portalu, gde treba da preduzmete ključne zadatke pre dolaska u jedan od naših centara za obuku. Dodatne informacije možete pronaći u video snimku.

„Možete da komunicirate sa toliko mnogo nacionalnosti i kultura. Možete da radite sa ljudima iz celog sveta… sa mesta za koja nikada niste znali da postoje.“

JJ DE ROUBAIX, SPA MANADŽER, JUŽNA AFRIKA

FAQs za Fazu 3

U nastavku pronađite listu najčešće postavljanih pitanja u ovoj fazi.

Koja je najvažnija priprema koju mogu da uradim pre treninga
  1. Proučite i ponovo proučite svoje prethodno učenje – ovo će biti jedna od najvažnijih stvari koje možete da uradite. To će učiniti vaš trening lakšim i dati vam dodatno samopouzdanje
  2. Vežbajte svoj javni nastup, koristeći prethodno učenje kao vodič, ubedite se da vežbate svoj javni nastup. Pred prijateljima, porodicom ili čak pred ogledalom
  3. Ako vam engleski nije maternji jezik, vežbajte engleski. Naučite ključne fraze i tehnički jezik i vežbajte ga
Šta da očekujem kada dođem na trening?

Obuka sa LWA je tu da vas pripremi za život na moru. Obuka se može činiti izazovnom  ali već ste odlični u profesiji koju izaberete, mi smo samo tu da se uverimo da ste opremljeni veštinama, tehnikama i samopouzdanjem koji će vam pomoći da budete najbolji u svom ugovoru.

Trebalo bi da očekujete visok nivo profesionalizma, marljivog rada, učenja i otvorenosti za nove mogućnosti, tehnike i upoznavanje novih ljudi, iz različitih zemalja i porekla!

Šta se dešava ako ne prođem?

Trudimo se da svakom učeniku pružimo svaku priliku da ostvari uspeh na svom putu i ​​provešćemo dodatno vreme sa vama na principu 1-2-1 kako bismo bili sigurni da ste spremni za svoj prvi ugovor.

Ako zajedno smatramo da niste spremni za početak vašeg putovanja, od vas će se možda tražiti da napustite obuku. U ovom trenutku ćemo se dogovoriti sa vama kako da se vratite u svoju zemlju prebivališta i predložićemo elemente na kojima možete da radite pre nego što ponovo podnesete zahtev.

FAZA 4: ZAVRŠNA PRIPREMA ZA TRENING

Pogledajte video ispod da biste razumeli šta sledi. Od saveta šta da spakujete, do važnih informacija o tome kako da se pripremite za ovo uzbudljivo novo iskustvo.

„Toliko sam se razvio u poslednjih pet godina… uvek postoji prilika za razvojem.“

ANJAANA RAI, ASISTENT SPA MANADŽERA, INDIJA

FAQs za Fazu 4

U nastavku pronađite listu najčešće postavljanih pitanja u ovoj fazi.

DA LI MI TREBA PUTNO I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE?
Svi građani Ujedinjenog Kraljevstva su obuhvaćeni sistemom NHS u UK za medicinsku negu; međutim, svim ostalim regrutima će biti potrebno medicinsko osiguranje. Svim studentima je potrebno sopstveno putno osiguranje za medicinske i gubitke ličnih stvari

SMEŠTAJ – DA LI SAM AUTOMATSKI REZERVISAN?
Da, automatski ste rezervisani po prijemu potpisanog pisma o prihvatanju i uslovima programa obuke i pod uslovom da ste poslali kopije pasoša i C1D vize.

Međutim, molimo vas da rezervišete što ranije možete dan pre vašeg datuma obuke da biste obezbedili svoje mesto.

KOLIKO PRTLJAGA MOGU PONETI?
Zbog različitih pravila avio-kompanije, preporučujemo maksimalnu težinu od 20 kg. Bolje je poneti kofere koji se mogu ‘sklopiti’ jer u vašoj kabini ima vrlo malo mesta za odlaganje.

KOLIKO ĆE MI NOVCA BITI POTREBNO?
Kada dobijete podatke o vašem letu, morate imati dovoljno novca da pokrijete sve dodatne troškove kao što su putovanje do aerodroma i hotela (ako je potrebno), jer znate da će OneSpaWorld platiti vaš let, ali morate sami da dođete do aerodrom i na brod.

KADA ĆU IMATI LEKARSKI PREGLED?
Ako trenirate u Srbiji, imaćete lekarski pregled tokom prvog dana obuke.

DA LI POSEDUJETE WI-FI NA AKADEMIJI?
Da, postoji besplatan Wi-Fi.

ŠTA DA SPAKUJEM ZA AKADEMIJU?
Spakujte se kao da idete na dvonedeljni odmor.

HOĆU LI MOĆI DA ODEM KUĆI PRE ODLASKA NA BROD?
Kada završite obuku, odmah ćete krenuti na brod.

DA LI RADIMO VIKENDIMA?
U zavisnosti od vašeg programa obuke, većina učenika će biti na obuci tokom jednog dela vikenda.

DA LI OBEZBEĐUJETE ORAMRIĆE NA AKADEMIJI?
Savetujemo svima da ponesu ormarić za svoje lične stvari, novac, telefon, pasoš itd. Oni su dostupni na recepciji Akademije. Molimo vas da lične stvari ne ostavljate bez nadzora.

LWA KARIJERA

KONTAKT

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

© London Wellness Academy Serbia 2024. 

Call Now Button